Kertépítés

A kert az otthonunk szíve-lelke. Az ember ösztönösen vágyik a természetbe, melynek egy kis darabkáját szeretnénk magunkénak tudni. A kert tükrözi az ott élők belső világát. Lehet az nagyon megtervezett, letisztult, modern, kedvesen kusza, vagy vadromantikus. Lehet, hogy egynyári virágok harsogó színével van tele, mely évről-évre más, de van aki az örökzöldek dacos állandóságát szereti.

Kertgondozás

Cégünk vállalja házikertek szakszerű gondozását eseti, vagy heti rendszerességgel. A fenntartás és gondozás okleveles kertészmérnök és okleveles növényorvos irányításával, az öntözőrendszer karbantartását gépészmérnök irányításával történik. Elvégezzük a cserjék, fák metszését, gyümölcsfák fiatalító metszését, sövény nyírást, fűnyírást, gyepszellőztetést, gyepfelületek felújítását, tápanyag-utánpótlást, növényvédelmi munkákat.

Öntözőrendszerek telepítése, karbantartása

Az automata öntözőrendszer nem más, mint egy vezérlővel ellátott, föld alatt futó vízcsövek rendszere, mely különböző zónákra osztva végzi el a feladatát. Egy jól megtervezett öntözőrendszer tökéletesen ellátja a feladatát, legyen az gyepöntözés, csepegtető öntözés az ágyásokban, sövények alatt, vagy a veteményesben.

Komposzt értékesítés

A komposzt, más néven humusztrágya nem más, mint növényi maradványokból és szerves trágyából előállított magas humusztartalmú földszerű anyag.

Gyepfelületek kialakítása és felújítása

Tápanyagutánpótlás, gyepszőnyeg telepítés, vetés és felülvetés, műfű telepítés.

Biológiai növényvédelem és szaktanácsadás

Ha nem szeretnél vegyi háborút a kiskertedben, akkor mindenképp neked szól...

Fakivágás, gallyazás

Ipari alpinista szakemberünk a legjobbaktól tanulhatott, majd a belterületi fák gondozása lett a fő szakterülete. Több évtizedes tapasztalata van a veszélyes fák kivágásában, nem ismer lehetetlent.

Térkő, térburkolat

A térburkolás a kertépítési munkálatoknak egy kiemelt folyamata. Nem mindegy, hogy milyen anyaggal, vagy rendszerrel dolgozunk, mint ahogy az sem, hogy mennyire professzionális a telepítés.

Épületek hőszigetelése

Új építésű, vagy régebbi házak teljes hőszigetelését vállaljuk, mely segíti Önt abban, hogy minél kedvezőbb rezsiköltséggel hűtsön-fűtsön!