Vállalkozásunk már több évtizede foglalkozik a kertépítés mellett növényvédelemmel, és szaktanácsadással.

Mindig fontos szempont volt a lehető legkevesebb kémiai növényvédőszer használata, de most új fejezetet nyitunk történetünkben!

Mi a biológiai növényvédelem?

Nos, egyszerűen megfogalmazva a kártevők és kórokozók ellen növényi kivonatokkal, biotechnikai eszközökkel, hasznos mikro-és makroszervezetekkel védekezünk. Ez jelenti a különféle növényi főzetek permeteit, a feromoncsapdákat, a szelektív parazitoid rovarokat, ragadozókat, és az olyan baktériumokat, vagy gombákat melyek gomba és rovarölő hatással rendelkeznek.

Fontos, hogy pontosan diagnosztizáljuk a tüneteket, és célzottan helyezzük ki a megfelelő védelmet.

Tapasztalt növényorvosunk garantáltan megtalálja a megfelelő megoldást, hogy a kert egészséges legyen!

Webshopunkban megtalálható többféle biogazdálkodásban is használható anyag, melyek a vegyszermentes jövő új fejezetét jelentik!

Növényvédelem, növényvédelmi szaktanácsadás

A házikertekben egyre nagyobb problémát okoznak a növényeket károsító kártevők, betegségek, főleg az örökzöldeket támadó gombás megbetegedések. A kertekben egyre közkedveltebbek az egzotikus növények, melyeknek fenntartása nagy odafigyelést és hozzáértést igényel.

Lehetőség van növényvédelmi szaktanácsadás igénybevételére is.

Igény esetén éves permetezési tervet készítünk.

Biológiai növényvédelem és mechanikai növényvédelmi munkák tekintetében is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Vállalkozásunk egyik alappillére a növényorvosi szaktanácsadás, hiszen pontos diagnózis nélkül lehetetlen hatékonyan védekezni a növényeinket támadó betegségekkel/kártevőkkel szemben.

Kollégánk okleveles növényorvos, aki több, mint 10 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. Ennek köszönhetően célzott kezeléssel óvhatjuk meg az Ön kertjének egészségét.

Technikai felszereltségünknek köszönhetően nagyméretű fák permetezését is vállaljuk.

Okleveles növényorvos szakemberünk vállal:

  • növényvédelmi szaktanácsadást
  • növényvédelmi munkákat: gyepek gyomirtását, gyümölcs,- és díszfák, díszcserjék permetezését (több méteres fák, örökzöldek permetezésére is lehetőség van nagy teljesítményű motoros permetezővel