Egy szép és egészséges kert fenntartásához folyamatos gondozásra és ezen felül megfelelő növényvédelemre van szükség. Hiszen nem elég a fű rendszeres nyírása, a cserjék és sövények megmetszése.

Fontos az egyre több helyen fellépő és egyre gyorsabban terjedő növénykórokozók és kártevők időbeni felismerése és a szakszerű megelőzés illetve védekezés a károsításuk ellen.

Továbbá nélkülözhetetlen az öntözőrendszer folyamatos és hozzáértő ellenőrzése és beállítása. Egy homokos víztől kissé eldugult, nem egyenletesen öntöző fúvóka miatt a növények könnyen vízhiány okozta stresszt szenvednek, ezáltal egy úgynevezett gyengültségi állapotba kerülnek, melyben sokkal fogékonyabbá válnak különböző betegségekre, károsításokra. Továbbá fontos az öntözés automatikájának időnkénti állítása az időjárás függvényében a megfelelő vízmennyiség kijuttatásához.

Cégünk vállalja házikertek szakszerű gondozását eseti, vagy heti rendszerességgel.

A fenntartás és gondozás okleveles kertészmérnök és okleveles növényorvos irányításával, az öntözőrendszer karbantartását gépészmérnök irányításával történik.

Elvégezzük a cserjék, fák metszését, gyümölcsfák fiatalító metszését, sövény nyírást, fűnyírást, gyepszellőztetést, gyepfelületek felújítását, tápanyag-utánpótlást, növényvédelmi munkákat.