A térburkolás a kertépítési munkálatoknak egy kiemelt folyamata. Nem mindegy, hogy milyen anyaggal, vagy rendszerrel dolgozunk, mint ahogy az sem, hogy mennyire professzionális a telepítés.

A különféle stílusú térburkolatok hatalmas népszerűségnek örvendenek a kerttulajdonosok között.

Kertépítőként számunkra elsődleges szempont, hogy a térburkolat funkciójában és stílusában is illeszkedjen a kert adottságaihoz és a Megrendelő igényeihez. Vállalkozásunk több tízezer négyzetméter térkövezést, és több száz elégedett megrendelőt tudhat maga mögött.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk, hogy milyen jellegű térburkolatokkal foglalkozunk.

Térkő

A legelterjedtebb térburkolati megoldás a térkő, más néven viakolor. Nagy varianciájának köszönhetően szinte minden kertben és majdnem minden funkcióban megállja a helyét. Térkő lerakását teljesen az alapoktól vállaljuk. Rétegrendjét a felhasználási célnak megfelelően tervezzük meg, és alakítjuk ki.

Vízáteresztő térburkolatok

Térkő helyett vannak olyan megoldások, amelyek a csapadékot tökéletesen a talajba vezetik.

Az AS-TTE vízáteresztő térburkolat az egyetlen olyan termék a magyar piacon, melynek 60 tonnás terhelhetősége, és évtizedes gyártói garanciája valóban elismerést vált ki. Előnye, hogy szerkezeti kialakítása miatt kevesebb aládolgozást igényel, sőt, betonozás egyáltalán nem szükséges még több tonnás terhelés esetén sem. Így az AS-TTE vízáteresztő burkolat alatt olyan vízelvezető réteg marad, melynek köszönhetően azonnal elszivárogtatja a legnagyobb csapadékot is.

 

Egyéb térburkolatok

Számos megoldás létezik még az előbbieken kívül.

Legyen szó akár terméskő, bazaltkocka, WPC, vagy fa térburkolatról, cégünk nem ismer lehetetlent!

Kérjen ajánlatot kollégánktól és bízza szakértő kezekre a kertépítést!